Thursday, August 28, 2014

Dorothy Perkins & Topshop Stock Clearance


Monday, August 25, 2014

LUSH Products

Selalu baca mengenai produk LUSH ni..ramai yg bila ke europe ja mesti beli LUSH..
The colourful soap bar and bath bombs really attract me..
Tapi apakan daya even kt KL pun takdak LUSH store..
So last week try order dari website LUSH Singapore
3 hari ja sampai..pantas!
Buka box terus wangi satu bilik..

Tak banyak pun i cuma order 4 produk aja..blackberry bath bombs,Happy Hippy shoer gel, Ocean Salt Scrub dgn Coal Face..

aking effective products from fresh, organic* fruit and vegetables, the finest essential oils and safe synthetics.

Blackberry bath bomb sebijik besaq bola tenis jugak..berbaloi lah dgn harga SGD10.20..wangi semerbak..

Ocean Salt scrub pun best bila apply kulit rasa lembut..boleh apply whole body yang ni..tp i pakai kt muka aja..rasa rugi kalo pakai whole body..nnt kena beli yg saiz besaq skit..
Untuk face cleanser..sesuai sgt dgn oily skin like mine..muka rasa bersih lepas cuci guna Coal Face..tapi if u have normal skin maybe tak sesuai sebab akan rasa kulit tegang skit..

Postage dari singapore ke malaysia depend on your products weight..mcm ari tu i kena SGD13.20..
Lepas ni sesapa nak join order sila inform i yer..kalau boleh org dekat2 dgn i sebab senang nak cod..

What so special about LUSH?

We believe in making effective products from fresh, organic* fruit and vegetables, the finest essential oils and safe synthetics.